Waarom een Alliance ring van Metal Art?

Welkom bij Metal Art, waar vakmanschap en originaliteit samenkomen in onze unieke Alliance ringen. Ontdek ringen gemaakt van bijzondere materialen zoals titanium, zwart zirconium, goud en palladium. Kies uit bestaande modellen, bepaal zelf de diamantgrootte, of werk samen met ons om een geheel nieuwe Alliance ring te ontwerpen. Bij Metal Art maken we juwelen die passen bij jouw stijl en verhaal. Laat ons je liefde en verbondenheid vertalen naar een tijdloos stuk dat je koestert voor altijd.

 

alliance

Stap binnen bij Metal Art, waar wij het ambacht van het smeden verbinden met de kunst van individualiteit. Ontdek de fascinatie van ongewone metalen zoals zwart zirconium, omarm het tijdloze karakter van wit, rood en geelgoud, en ervaar de moderniteit van titanium. Onze collectie alliance ringen overstijgt de gewone, want wij geloven dat ware liefde niet standaard is. Laat je verrassen door unieke ontwerpen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook jouw persoonlijke verhaal vertellen. Bij Metal Art vieren we de liefde in al haar vormen met ringen die net zo uniek zijn als degene die ze draagt. Samen ontwerpen wij de pervecte ring, of kies uit een van onze creaties. 

 

7 gevonden, waarvan 7 getoond.
Art. Omschrijving prijs voorraad
aantal
Alliance geel
Rechtlijnig mag wel eens
Deze moderne alliancering is strak en bezet met een rechte lijn van 36 diamantjes. .
Vraag voor deze ring een offerte aan. De defintieve prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant.

OFFERTE AANVRAAG
Algg Alliance Geel dia, prijs op aanvraag
Alliance rood
Moderne kleur
Deze moderne alliancering is strak en bezet met een golvende lijn van 38 diamantjes. Vraag een offerte aan. De defintieve prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant.

VRAAG OFFERTE AAN
Alrg Alliance rood dia, prijs op aanvraag
Alliance wit
Strak met veel diamant
Deze moderne alliancering is strak en bezet met een diagonaal van 36 diamantjes.
Vraag een offerte aan voor deze ring. De defintieve prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant.

OFFERTE AANVRAAG
Alwg Alliance Wit dia € 1.750,00
Alliance zij
Chique op de zijkant
Deze moderne alliancering is strak en bezet met een twee zijlijnen van elk 24 diamantjes.
De prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant.

VRAAG OFFERTE
AllianceZij prijs op aanvraag
Black alliance
ultiem contrast

Stap binnen in de wereld van tijdloze schoonheid met onze exclusieve Zwarte Zirconium Alliance Ring. Dit meesterwerk van vakmanschap is ontworpen voor wie een unieke, onvergetelijke uitdrukking van liefde en stijl zoekt.

Het diepe zwart van zirconium vormt een ultiem contrast met schitterende diamanten, elk met een gewicht van 0.08ct. Het aantal diamanten varieert afhankelijk van de ringmaat.

Ervaar de perfecte harmonie tussen elegantie en tijdloze klasse. Bestel nu en beleef de unieke combinatie van diep zwart en sprankelend wit.

R0426 Black alliance Lab gem € 2.250,00
Classic
Klassieke alliance
Deze klassieke alliancering is bezet met een lijn van 12 diamantjes. Vraag een offerte aan. De defintieve prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant. Diverse aanpssingen in aantal, kleur en breedte kunnen eenvoudige gedaan worden aangezien alles gemaakt wordt in de werkplaats van Joeri Dijkman. 
VRAAG OFFERTE AAN
R1110 Classic gg 12, prijs op aanvraag
Classic
Durf dit!
Deze klassieke alliancering is bezet met een lijn van 14 diamantjes. Er is echter een modern materiaal gebruikt. De genoemde prijs is een indicatie. De defintieve prijs is afhankelijk van de hoeveelheid diamant.
Diverse aanpssingen in aantal, kleur en breedte kunnen eenvoudige gedaan worden aangezien alles gemaakt wordt in de werkplaats van Joeri Dijkman.
De ring op de afbeelding is 8 mm breed.

 
Classic Zi1 14 € 1.325,00
7 gevonden, waarvan 7 getoond.(Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.)