Contact met Joeri Dijkman

Heb jij interesse in een special van Joeri Dijkman?
Bijzondere goudsmid Joeri Dijkman
 
Mail dan je idee, wensen of vragen aan:  

VakmanschapWist je dat ons bedrijf al bestaat sinds oktober 1995. Dat is al bijna 23 jaar. Door al die jaren heen gaat het vakmanschap écht in je vingers zitten. Natuurlijk gebruiken wij voor het creëren van onze sieraden ook de kracht van computers en machines. Maar alleen met de precisie en perfectie van onze vingers kunnen onze sieraden zo prachtig worden. 

Moderne zegelring 
Een moderne zegelring laat je maken door meestergoudsmid Joeri Dijkman. Hij gebruikt eigentijdse digitale technieken en combineert deze met het ambachtelijke edelsmeden. Hierdoor ontstaat een bijzondere mix, creëert hij een uniek handschrift, en maakt hij persoonlijke sieraden voor iedereen afzonderlijk. 

Klik hier voor meer informatie over zijn werkwijze en modellen

 

Recent werk

Titanium diamanten ring modern strak

Embrasse ring, de diamant wordt weer op een bijzondere manier omarmt door het materiaal. Kenmerkende vormgeving en techniek van goudsmid Joeri Dijkman.

XL ringDe Wisselring in een XL uitvoering en ook nog eens zwart! Buitenmaat is 25 mm, binnenkort ook verkrijgbaar in grijs titanium. Het middendeel is uitwisselbaar met alle hartjes van de Wisselhanger.
Klik hier voor meer informatie over de Wisselmogelijkheden.

Recent werkStrakke titanium armband met blauwe diamant en zwart zirkonium element. Prachtig ontwerp, goed passende bij diverse ringen uit de collectie van Joeri Dijkman.

Morse codePersoonlijke titanium hanger met lijnen die een morsecode aangeven. strak ontwerp, uiteraard aan te passen naar persoonlijke wensen.

Recent werk

Zwarte armband met roodgouden Niessing ring
Een armband met een bijzonder verhaal. Het uitgangspunt is een bestaande trouwring in roodgoud. De essentie van deze ring is prachtig in tact gehouden en vormt met de zwart zirkonium band een evenwichtig geheel.

Cupido ring


Cupido ring: klassieke witgouden trouwring met hartvorm en diamant

Hart hanger


Lieve hanger in de vorm van een hart, gemaakt van titanium met geelgoud en diamant.
 

In opdracht

ringen eigen ontwerp laten uitvoeren
Heb je een eigen ontwerp gemaakt? Goudsmid Joeri Dijkman kan dit perfect voor je uitvoeren. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Tatoeage op ring

Totoeage tatoo ring met hartje
Tatoeage ring met hartjes

Chique trouwringen

Ring om ten huwelijk te vragen
Gouden trouwringen met bijzonder design

hanger in opdracht

Sieraad hanger met poes
Hangertje met poes.

Solitair

solitair van titanium met witgoud en diamant
Titanium solitair met witgouden zijringen

Schroeven en pennen uit het lijf


 
Na een ongeluk met botbreuken gebeurd het regelmatig dat een patiënt tijdelijk of blijvend enkele pennen of schroeven in het lijf gezet krijgt. Na het verwijderen van deze hulpmiddelen zijn het meestal geen objecten die je gewoon maar weggooit. Vaak zijn de schroeven en pennen gemaakt van titanium. De vraag is wat je daar achteraf nog van kunt maken.

Nederlandse ontwerpwedstrijd

Joeri Dijkman is in 2014 genomineerd in de Nederlandse Ontwerp Wedstrijd, uitgeschreven door de Vereniging voor Goud- en Zilversmeden.
Het is de vijfde keer dat de VGZ deze wedstrijd organiseert. 

Joeri Dijkman

16 december 2014 - Goudsmid Joeri Dijkman heeft zijn vaktechnische basis gelegd door het volgen van een metaalopleiding. Hierna heeft hij zijn kennis uitgebreid op de Vakschool Edelsmeden te Schoonhoven. Daarnaast heeft Joeri een grote aanleg om zijn technisch inzicht om te zetten in creativiteit en vakmanschap. 

Erfstukken

4 april 2014 - Je kan een sieraad erven waar je eigenlijk geen schoonheid in ziet. Toch heeft zo'n sieraad een emotionele waarde. Of misschien een hele grote waarde in geld, omdat er bijvoorbeeld een prachtige diamant in zit. Een mooie diamant in een klassieke of saaie zetting...... JA, daar zoek ik graag een oplossing voor. 

Juwelen met edelstenen

Wist u dat Joeri Dijkman ook hele bijzondere juwelen ontwerpt en maakt voor uw edelstenen? Heeft u een eigen (oude) edelsteen, of zoekt u een sieraad met een edelsteen, zoals een saffier of robijn? Joeri kan samen met u een ontwerp maken en perfect uitvoeren. De ring op de tekening is gemaakt rond een edelsteen uit een oude ring die is nagelaten. De edelsteen is herslepen om de slijtage weg te nemen. Het juweel is uitgevoerd in witgoud.

Nederlandse Ontwerpwedstrijd 2010

Persoonlijke presentatie van de Betovering door goudsmid Joeri Dijkman!


Uitslag: Derde prijs!

Ring met parel

Laatst hadden mijn klanten een bijzondere parel, al was het alleen al om de emotionele waarde.... De vraag was of ik er een mooie ring voor kon maken. Dat kon ik zeker. Na het gesprek dat ik had  
waarin zij hun verdere wensen hadden uitgesproken heb ik eerst een mooie animatie gemaakt. Door deze tekening was mijn plan duidelijk was. Mijn klanten vonden de opzet geweldig. Het maken van de ring is dan de volgende uitdaging. 

Zegelring met familiewapen

Freeswerk

Simultaan klus voor een platina ring. Dus 5 assen tegelijkertijd in beweging om de meest lastige vormen te maken met een hoge nauwkeurigheid:)

Posted by Joeri Dijkman on donderdag 24 december 2015