Openingstijden

Onze winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.
Overige dagen uitsluitend op afspraak.
Je kunt voor de zekerheid even een what's app berichttje sturen. We willen niet dat je voor een dichte deur staat.

We zijn op vakantie van 23 maart t/m 3 april 2024. De winkel is dan gesloten.

We hebben een prachtige winkel en ontvangen je graag op afspraak. Op die manier hebben wij de rustig tijd voor jou. Daarnaast geeft dit ons de ruimte om mooie sieraden te kunnen maken. Wij vinden dit een hele fijne combinatie!
Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Een vrijblijvende afspraak kun je hier maken

072 - 520 21 12  of  what's app met Wouter

Email: info@metalart.nl
Let op, als je mail stuurt vanaf hotmail.com, live.com of daaraan gerelateerde postbussen, dan kan mijn antwoord in jouw spammap terecht komen.
STUUR JE TELEFOONNUMMER MEE.

Metal Art is te vinden op de Laat op nummer 81 te Alkmaar.

De Laat is één van de twee grote winkelstraten van Alkmaar in het hart van Noord Holland. Combineer een bezoek aan Metal Art met winkelen in Alkmaar of een stoere strandwandeling. Als u van ver komt is het verstandig contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. U kunt ons bellen op 0645632714 of een e-mail sturen aan info@metalart.nl  

U kunt in de omgeving prachtige wandelingen maken aan de kust bij Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Schoorl, Groet of Camperduin. Andere plaatsen in de buurt zijn Bergen en Heiloo. Voor de wandelliefhebbers raden we Bergen aan met zijn mooie bossen en heide.

Met de trein

Wandelroute vanaf het station:

Als je uit het station komt ga je rechts af. Bij de stoplichten linksaf het Scharlo op. Loop rechtdoor langs de rotonde en steek de Singel over. Loop rechtdoor de Gasthuisstraat in en langs de Grote Kerk (aan je rechter hand). Voorbij de kerk iets naar rechts en dan de Langestraat in. Loop deze winkelstraat helemaal uit. Vóór de gewelfde stenen brug (lijkt meer op een pleintje met een bult) naar rechts (Kraanbuurt). De eerste grote straat die je kruist is de Laat. Ga hier naar links en loop door tot de Kapelkerk. Aan de overzijde van de Laat op nummer 81 vind je onze winkel.

Met de auto

Parkeren kan bij ons op de Laat of de omliggende straten. Parkeren op straat is duurder dan in de parkeergarages van Alkmaar.

Op een drukke zaterdagmiddag is het parkeren op de Laat moeilijk. We adviseren garage De Schelphoek. Deze ligt aan de Korte Vondelstraat 4.
Deze garage is op loopafstand van Metal Art.