Je bent nu hier: Home - Ringen - Gouden ringen

Ringen van goud

Bijna elke ring die u ziet op onze website kunnen we maken in een gouden uitvoering. Zo is dus de keuze in gouden ringen bij Metal Art veel uitgebreider dan de fotoserie die wij u hier tonen. Voor een gouden ring kunt u kiezen uit drie verschillende goudkleuren: geelgoud, roodgoud en witgoud. De combinatie van twee of drie gouden kleuren geeft een ring een extra dimensie.

alliance ring geelgoud met diamanten

Gouden ringen


Je bent nu hier: Ringen - Gouden Ringen

Bijna elke ring die je ziet op onze website kunnen we maken in een gouden uitvoering. Zo is dus de keuze in gouden ringen bij Metal Art veel uitgebreider dan de fotoserie die wij u hier tonen. Voor een gouden ring kun je kiezen uit drie verschillende goudkleuren: geelgoud, roodgoud en witgoud. De combinatie van twee of drie gouden kleuren geeft een ring een extra dimensie. Meer informatie over deze verschillende kleuren vind je op de pagina over MATERIALEN.  
In een gouden ring kunnen wij één of meerdere diamanten zetten. Een moderne solitair (éénsteens ring) of een strakke alliance (ring met diamanten rondom) kom je ook tegen in onze collectie. Wij hebben niet alleen diamant van prachtige witte kwaliteit, maar we werken ook met rode diamant, oranje diamant, blauwe diamant (in verschillende tinten), groene diamant (in verschillende tinten) en gele diamant. In een herenring wordt regelmatig voor een zwarte diamant gekozen.
Kom eens langs in onze winkel om meer modellen te bekijken. Bij onze winkel is ook de werkplaats waar wij onze gouden ringen vervaardigen. In een persoonlijk gesprek overleggen we graag jouw wensen, zodat wij voor jou persoonlijk een prachtige gouden ring kunnen maken.

34 gevonden, waarvan 34 getoond.
Art. Omschrijving prijs voorraad
aantal
Moonrise titanium
Beauty
Prachtige moderne solitair uit de vakkundige handen van goudmsid Joeri Dijkman. Hier uitgevoerd in titanium met witte diamant van 0.25 ct.
Wij geven u prijs op aanvraag. Dit is een indicatie i.v.m. ringmaat en goudkoers. De ring kan uiteraard in andere goudkleuren uitgevoerd worden. Ook met ander formaat diamant. Alles in overleg.

 

OFFERTE AANVRAAG MOONRISE
Moonrise titanium
Femka
Durf jij het zwarte accent aan?
Prachtige moderne solitair uit de vakkundige handen van goudmsid Joeri Dijkman. Hier uitgevoerd in geelgoud, zwart zirkonium met witte diamant van 0.10 ct.
 Femka in titanium, met zirkonium en witte diamant 0.14 ct. Voor de prijs, zie rubriek: titanium ringen.

Vraag voor de gouden femka een offerte aan. De prijs is een indicatie i.v.m. ringmaat en goudkoers. De ring kan uiteraard ook in andere goudkleuren uitgevoerd worden. Ook met ander formaat diamant. Alles in overleg.

VRAAG OFFERTE AAN
Femka Femka GG0.10, prijs op aanvraag
Lea III Witgoud
Ontdek de tijdloze elegantie van onze Lea 3-ring, een meesterwerk van vakmanschap en verfijning. Vervaardigd uit hoogwaardig 14-karaats witgoud straalt deze ring prachtige klasse uit.
 
Het pronkstuk van deze ring is een schitterende 0.5 karaat diamant, een symbool van eeuwige liefde en tijdloze schoonheid. Personaliseer jouw Lea 3 met de keuze uit verschillende maten en soorten stenen, allemaal vakkundig gezet in het zuivere witgoud.
 
De Lea 3 omarmt je vinger als een moderne omhelzing, met drie banen die strak langs elkaar lopen en elkaar kruisen in een harmonieus samenspel. Elegant en toch gedurfd, deze brede ring belichaamt de perfecte balans tussen subtiliteit en statement.
 
Ervaar de unieke blend van luxe en moderniteit met de Lea 3-ring - jouw dagelijkse metgezel en een tijdloos symbool van stijl.
 
OFFERTE AANVRAAG
Lea3Wg Lea III Witgoud 0.5ct
Lissa
Sierlijke en a-symetrische ring, hier uitgevoerd in witgoud met prachtige diamant 0.11 ct. De diamant wordt sierlijk vastgehouden en de zetting is essentieel in de vorm van de ring meegenomen.

  

De prijs is een indicatie, afhankelijk van goudkoers en dollarkoers.
 
Lissa witg 0.11 ct € 1.665,00
Cupido
hartje....
Simpele maar prachtige ring in witgoud met een hartvorm. In het hart een kleine diamant van 0.01 ct.
Deze ring kan ook worden gemaakt in roodgoud of geelgoud. Liever geen edelmetaal in de ring? Laat dan de ring maken in grijs titanium, zwart zirkonium of edelstaal.

Vraag de offerte aan!
Cupido
Helix Gold
Witgouden slagring met sprankelende witte diamant van 0.10 ct. 
Deze ring wordt speciaal op maat gemaakt door meestergoudsmid Joeri Dijman.

De prijs is een indicatie en kan afwijken bij verandering van de goudkoers en diamantprijzen.
Helix witgoud 0.10 ct € 1.600,00
Moonrise Geelgoud
Beauty
Prachtige moderne solitair uit de vakkundige handen van goudmsid Joeri Dijkman. Hier uitgevoerd in Geelgoud 18kr met witte diamant van 0.52 ct.
De prijs van de ring is een indiactie en afhankelijk van de ringmaat, goudkoers en steen. De ring kan uiteraard in andere goudkleuren uitgevoerd worden. Ook met ander formaat diamant. Alles in overleg.
Moon Moonrise 18k - Echte Diamant € 5.795,00
Moon Moonrise 18k - Lab Gem € 4.340,00
Unna
Sierlijke ring, hier uitgevoerd in geelgoud met prachtige diamant 0.11 ct. De diamant wordt zierlijk vastgehouden en de zetting is essentieel in de vorm van de ring meegenomen.
   

De prijs is een indicatie, afhankelijk van goudkoers en dollarkoers.
 
Unna geelg 0.11 ct € 1.760,00
Moonrise witgoud
Beauty
Prachtige moderne solitair uit de vakkundige handen van goudmsid Joeri Dijkman. Hier uitgevoerd in witgoud met witte diamant van 0.25 ct.
Wij geven u prijs op aanvraag. Dit is een indicatie i.v.m. ringmaat en goudkoers. De ring kan uiteraard in andere goudkleuren uitgevoerd worden. Ook met ander formaat diamant. Alles in overleg.


OFFERTE AANVRAAG MOONRISE
Moon Moonrise wit, prijs op aanvraag
Aquila
De afwisselende vormen en kleuren in de Aquila ringen maken de ringen spannend en bijzonder. Het is eenvoudig om een andere combinatie van kleuren en metalen toe te passen in dit model. 
Deze Aquila ring is uitgevoerd in 18 krt geelgoud met zwart zirkonium en edelstaal. In de damesring een diamant van 0.05 ct.
 
Prijs per stuk, indicatie:
 
 
Luxe Aquila met diamant 0.05 € 2.270,00
Vincente 5
WOUW!
Prachtige brede gouden ring. Charmant en vrouwelijk. Uitgevoerd in geelgoud, met diamanten rondom.

Vraag voor de Vincente een offerte aan. De prijs is een indicatie i.v.m. ringmaat en goudkoers. De ring kan uiteraard ook in andere goudkleuren uitgevoerd worden, zoals roodgoud of witgoud.
Houdt rekening met een prijs boven de 5000 euro.

VRAAG OFFERTE AAN
VRS5
Vicente 2
Goud in drie lijnen
Prachtige sierlijke ring van witgoud. Sierlijk ontwerp van onze collega Van Hees. Prijs is een indicatie i.v.m. de goudkoers.
PRIJSAANVRAAG
 
VRS 2 witgoud indicatie € 2.685,00
Oniana 3
Verschillende maten
Prachtige royale ring van roodgoud met diamant (0.20 ct). Sierlijk ontwerp van onze collega Van Hees.
De prijzen hieronder zijn een indicatie. De keuze in goudgehalte / kleur en de keuze in diamant heeft invloed op de definitieve prijs.

PRIJSAANVRAAG
Oni1 ring met 0.05 ct diamant € 1.365,00
Oni2 ring met 0.11 ct diamant € 2.800,00
Oni3 ring met 0.20 ct diamant € 5.050,00
Victory
Bi-colour gouden ring met sprankelende witte diamant van 0.05 ct. 
 
De prijs is een indicatie en kan afwijken bij verandering van de goudkoers en diamantprijzen.
Victory 0.05 (v1) € 1.325,00
Alliance rood
Moderne kleur
Deze moderne alliancering is strak en bezet met een golvende lijn van 38 diamantjes. Vraag een offerte aan. De defintieve prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant.

VRAAG OFFERTE AAN
Alrg Alliance rood dia, prijs op aanvraag
Alliance wit
Strak met veel diamant
Deze moderne alliancering is strak en bezet met een diagonaal van 36 diamantjes.
Vraag een offerte aan voor deze ring. De defintieve prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant.

OFFERTE AANVRAAG
Alwg Alliance Wit dia € 1.750,00
Alliance geel
Rechtlijnig mag wel eens
Deze moderne alliancering is strak en bezet met een rechte lijn van 36 diamantjes. .
Vraag voor deze ring een offerte aan. De defintieve prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant.

OFFERTE AANVRAAG
Algg Alliance Geel dia, prijs op aanvraag
Alliance zij
Chique op de zijkant
Deze moderne alliancering is strak en bezet met een twee zijlijnen van elk 24 diamantjes.
De prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant.

VRAAG OFFERTE
AllianceZij prijs op aanvraag
Classic
Klassieke alliance
Deze klassieke alliancering is bezet met een lijn van 12 diamantjes. Vraag een offerte aan. De defintieve prijs is afhankelijk van de goudkoers, de ringmaat en de hoeveelheid diamant. Diverse aanpssingen in aantal, kleur en breedte kunnen eenvoudige gedaan worden aangezien alles gemaakt wordt in de werkplaats van Joeri Dijkman. 
VRAAG OFFERTE AAN
R1110 Classic gg 12, prijs op aanvraag
Nauta 1
Golvend gaat het leven
De Nauta 1 heeft de rustige golfbeweging. De model is fraai aan buiten én binnenkant. Het model van de Nauta 1 leent zich er uitstekend voor om ook in andere materiaalcombinaties uit te voeren. Op de foto is de ring 5,2 mm breed en uitgevoerd in titanium, zwart zirkonium en roodgoud.
Prijs op aanvraag i.v.m. goudkoers.
 

PRIJSAANVRAAG
R0083 Nauta 1, prijs op aanvraag
Vicente
Goud in drie lijnen
Prachtige sierlijke ring van roodgoud met diamant (4 * 0.02 ct). Sierlijk ontwerp van onze collega Van Hees. Prijs is een indicatie i.v.m. de goudkoers.
PRIJSAANVRAAG
VRS roodgoud 4 * 0.02ct € 2.460,00
Moonrise bold
Met passie
Prachtige moderne solitair uit de vakkundige handen van goudmsid Joeri Dijkman. Hier uitgevoerd in geelgoud, met witte diamant.
De prijs op aanvraag i.v.m. ringmaat en goudkoers. De ring kan uiteraard in andere goudkleuren uitgevoerd worden. Ook met ander formaat diamant. Alles in overleg.

PRIJSAANVRAAG
gold Moonrise 0.84 ct
Yanka
Charmant
Prachtige royale ring van geelgoud met diamant (0.11 ct). Sierlijk ontwerp van onze collega Van Hees. Prijs is een indicatie i.v.m. de goudkoers / goudgehalte en diamantgrootte.PRIJSAANVRAAG
Y2K2 0.11, ct diamant indicatief € 2.380,00
Jippe witgoud
Bijzondere witgouden ring
Deze moderne ring is opgebouwd uit drie delen. Subtiel is roodgoud toegevoegd aan deze ring. Het aantal diamanten kan in overleg aangepast worden.

De aangegeven prijs is een indicatie.
Jippe witgoud € 2.250,00
Basalt goud
Deze ring met basalt-structuur wordt met de hand gemaakt. Elke ring is anders.
Materiaal, breedte en kleur kan naar wens worden aangepast.
Overleg met ons welke ring het beste bij jou past.
Materialen mogelijk: geelgoud, roodgoud, witgoud, palladium, platina, titanium of zwart zirkonium

Prijs is een indicatie per stuk voor 3 mm geelgoud 14 krt.
Basalt gold 3 mm 14 krt € 1.300,00
Embrasse Gold
Omarming in goud
Prachtige ring van geelgoud met een witte damand die wordt omarmd door de vorm. Detail van zwart zirkonium maakt het model perfect.

Aangegeven prijs is een indicatie van deze ring in 18 krt geelgoud met een diamant van 0.10 ct, VSI, F/G.
Embrasse gold € 2.650,00
Embrasse
Omarming
Prachtige ring van titanium met een witte daimand die wordt omarmd door de vorm. Detail van roodgoud maakt het model perfect.

Aangegeven prijs is een indicatie van deze ring in titanium met roodgoud en met een diamant van 0.10 ct, VSI, F/G.
Embrasse Ti/Au € 1.250,00
Aquila met goud
Spannende afwisseling
Deze bijzondere ring gemaakt van geelgoud, grijs titanium en zwart zirkonium. De kleurcombinatie kan worden aangepast naar wens. 
Mail ons voor informatie over de prijs van de Aquila met goud.  KLIK HIER
De prijs hieronder is per ring en een indicatie i.v.m. de goudkoers en het gekozen goudgehalte en de ringmaat.
De diamant is VSI kleur F/G 0.05 ct
 
Aquila 1 x goud 0.05 € 1.275,00
Aquila met goud
Meer goud
Deze bijzondere ring gemaakt van geelgoud, grijs titanium en zwart zirkonium. De kleurcombinatie kan worden aangepast naar wens. 
Mail ons voor informatie over de prijs van de Aquila met goud.  KLIK HIER
De prijs hieronder is per ring en een indicatie i.v.m. de goudkoers en het gekozen goudgehalte en de ringmaat.
De diamant is VSI kleur F/G 0.05 ct
 
Aquila breed 1 x goud 0.05 € 1.460,00
Aquila
Met roodgoud
De afwisselende vormen en kleuren in de Aquila ringen maken de ringen spannend en bijzonder. Het is eenvoudig om een andere combinatie van kleuren en metalen toe te passen in dit model. 
Deze Aquila ring is uitgevoerd in 14 krt roodgoud met zwart zirkonium en edelstaal. In de damesring een diamant van 0.05 ct.
 
Prijs per stuk, indicatie:
 
 
Luxe Aquila met diamant 0.05 € 2.200,00
Hamerslag
3 mm
Dit is een smalle ring van 3 mm geelgoud met een subtiele hamerslag structuur.

De prijs van de gouden ring kan anders zijn dan hier onder aangegeven. De ringemaat en goudkoers zijn van invloed.
A-3 mm geelgoud € 975,00
Oniana 1
Verschillende maten
Prachtige ring van geelgoud met diamant (0.05 ct). Sierlijk ontwerp van onze collega Van Hees.
De prijzen hieronder zijn een indicatie. De keuze in goudgehalte / kleur en de keuze in diamant heeft invloed op de definitieve prijs.

PRIJSAANVRAAG
Oni1 ring met 0.05 ct diamant € 1.365,00
Oni2 ring met 0.11 ct diamant € 2.800,00
Oni3 ring met 0.20 ct diamant € 5.050,00
Oniana 2
Verschillende maten
Prachtige ring van witgoud met diamant (0.11 ct). Sierlijk ontwerp van onze collega Van Hees.
De prijzen hieronder zijn een indicatie. De keuze in goudgehalte / kleur en de keuze in diamant heeft invloed op de definitieve prijs.

PRIJSAANVRAAG
Oni1 ring met 0.05 ct diamant € 1.365,00
Oni2 ring met 0.11 ct diamant € 2.800,00
Oni3 ring met 0.20 ct diamant € 5.050,00
Eva gold
2 mm
Dit is een smalle ring van 2mm geelgoud in een vrouwlijke vorm.
Een deel van de ring heeft een subtiele hamerslag structuur.

De prijs van de gouden ring kan anders zijn dan hier onder aangegeven. De ringemaat en goudkoers zijn van invloed.
Eva 2 mm geelgoud € 975,00
34 gevonden, waarvan 34 getoond.(Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.)

Luxe witgouden ring met briljantalliance ring witgoud met diamantenalliance ring witgoud met diamanten