Online trouwringen kopen

Wil je bij ons online trouwringen kopen? Dat is geen probleem, dan doen we al het contact per mail, post en telefoon. Geef aan via een mail in welke ringen jullie interesse hebben. Via foto’s kunnen wij je laten zien welke varianten er zijn op de ringen die jullie hebben uitgekozen. We kunnen de breedtematen van de ringen bespreken en de materialen waar de ringen van gemaakt worden.
Via de post sturen wij een ringsizer op. Dat is een meetlintje waarmee je zelf de maat van de vinger kunt opmeten. Van die maat ontvang je een pasring om de ringmaat en de ringbreedte uit te proberen. Is de pasring niet goed, dan kunnen we die eenvoudig aanpassen. Dit alles gaat per post.
Als we weten welke maten de ringen moeten hebben, dan kunnen we aan het werk.
Zijn de ringen klaar dan sturen we ze naar jullie op. 
 

Langs komen in de winkel

Je kunt natuurlijk langs komen in onze winkel. Hier kun je de ringen zien en passen. Ook hebben we in de winkel meer modellen dan we op de website kunnen laten zien. We kunnen makkelijk bespreken wat jullie er van vinden en wat jullie uiteindelijk kiezen.
Als het duidelijk is welke ringen we voor jullie gaan maken, dan nemen we de maat van de vinger. Hierbij houden we rekening met het model en de breedte van de ring, want dat heeft invloed op de ringmaat. Van de ringmaat krijg je een pasring mee naar huis, zodat je kunt uitproberen of die maat echt lekker bij je past. Is de pasring niet goed van maat? Dan kunnen we dat eenvoudig aanpassen. Dit regelen we allemaal per post.
Als we weten welke maten de ringen moet worden, dan gaan we aan de slag.
Zijn de ringen klaar, dan krijg je bericht van ons. Je kunt ze ophalen of laten opsturen.

Vertel ons in welke trouwringen jullie interesse hebben

Naam   
E-mail   
Onderwerp   
Bericht