Ben je op zoek naar een bijzondere sieraad?

Kom dan eens langs bij ons in de winkel of bekijk de website.

Heb je mooie sieraden gezien op onze site en geen tijd om langs te komen? Mail ons dan en we bespreken op die manier hoe we je het beste kunnen helpen bij het uitkiezen van JOUW sieraad. We hebben veel foto's die we kunnen mailen voor overleg, meer dan op de website staan.
Als je langs kunt komen in de winkel is dat ook fijn. Neem rustig de tijd om rond te kijken en onder het genot van een kopje koffie of thee bekijken we welke modellen jou aanspreken. Het model is het eerste waar je naar zou moeten kijken. Is er een model in onze collectie die het al helemaal is óf gaan we persoonlijke aanpassingen doen? 

Digitale tekening van nieuwe sieraden


We kunnen een nieuw sieraad voor jou ontwerpen. We overleggen welke wensen je hebt en gaan daar mee aan de slag.
Heb je een eigen idee? Prima, die willen wij graag voor je uitwerken tot een prachtig eigen sieraad.

Materialen

Als het ontwerp van het sieraad duidelijk is, kunnen we overleggen van welke materialen we het sieraad gaan maken. Grijs titanium, zwart zirkonium, geelgoud, witgoud, roodgoud…. Mooie materialen en mooie combinaties. De keuze van het materiaal is persoonlijk. 
Titanium en zirkonium zijn minder kostbaar dan goud en super goed bruikbaar, ook als je bijvoorbeeld allergisch bent.
Wil je meer weten over de materialen waar wij mee werken: 

Omschrijving

We nemen uitgebreid de tijd om een goede en duidelijke omschrijving te maken van jouw nieuwe sieraad.

We beschrijven maten, materialen, vorm en edelstenen. Een gravure in de ring is meestal geen enkel probleem en zullen we ook noteren. Je hebt keuze uit verschillende lettertypes. Eventuele schetsen of digitale tekeningen worden ook aan de opdrachtomschrijving gekoppeld. Zo weten we allemaal wat er exact gemaakt moet worden.

Ringmaat van een nieuwe ring

Wij vinden het belangrijk dat een ring perfect past aan de hand. Wij geven je altijd een pasring mee naar huis. Deze aluminium ring heeft ongeveer dezelfde breedte en dezelfde binnenvorm als je nieuwe ring zal hebben. De ringmaat kun je op deze manier goed uitproberen, in jouw omgeving en in jouw tempo. Als je helemaal tevreden bent over de ringmaat, dan gaan wij pas aan de slag. De nieuwe ring zal dezelfde maat krijgen als de pasring. Zo weet jij ook zeker dat je ring goed zal passen.
Als de ring helemaal klaar is krijg je een bericht van ons. Je kunt er dan voor kiezen om de ring persoonlijk op te halen óf op te laten sturen. Als je weinig tijd hebt of ver weg woont is opsturen een goede optie. Wij mailen een foto van de ring en ontvangen dan graag de laatste betaling. De verzending gaat daarna met aangetekende post en valt onder onze verzekering. Als je de ring hebt ontvangen kun je zelf de ringmaat nog controleren met de pasring. Die stuur je dus pas terug als alles in orde is.

Contact


Meer informatie over een sieraad of trouwring